Totul a inceput in anul 2007, o idee, un vis frumos s-a transformat in realitate – un om indraznet, investitoul Lupulescu Gabriel a avut curajul sa viseze, sa isi doreasca si sa realizeze unul dintre cele mai recunoscute ansambluri rezidentiale din Romania, cartierul de locuinte Latin Residence care actual gazduieste peste 4500 de locatari.

Proiectul Latin Residence s-a realizat in baza unei analize minutioase si impreuna cu arhitecti de prestigiu care au conceput designul, structura si arhitectura blocurilor Latin Residence.

Locatia si zona unde s-au construit blocurile din complexul Latin Residence si se va construi in continuare nu s-a ales intamplator, Latin Residence este situat in sud-vestul metropolitan Bucuresti cu acces direct din strada Prelungirea Ghencea nr. 45-53 bis care ofera o gama de oportunitati rutiere multiple:

-Liniile R.A.T.B 222 fac legatura intre Ansamblul Latin Residence (capatul liniilor) si capatul tramvaiului 41 - Ghencea.
Click aici ruta 222

-Liniile R.A.T.B 122 fac legatura intre Ansamblul Latin Residence si Piata 21 decembrie 1989 (Universitate), via Ghencea-Sebastian-Opera-Cismigiu.
Click aici ruta 122

Drumurile de acces inspre sau dinspre apartamentele din Ghencea 53 sunt : Calea 13 septembrie in directia Marriot- Piata Unirii, Ghencea 53 bis – Valea Oltului, Drumul Taberei – B-dul Eroilor sau varianta Militari –Piata Presei Libere.

Strada Prelungirea Ghencea face posibil accesul rutier prin strada Maracineni inspre si dinspre soseaua Alexandriei sau soseaua de centura a capitalei, care confera legaturi multiple cu autostrazile : A1 zona comerciala Militari si A3 zona de Nord in directia Ploiesti-Brasov (Transilvania) sau zona de Sud-Est Bragadiru-Magurele-Jilava, Berceni-Popesti Leordeni.

Blocurile Latin Residence sunt realizate prin tehnologia de executie a structurilor din beton armat monolit si pereti portanti (diafragme) de cea mai buna calitate, preparat in statia de betoane proprie de generatie noua Schwing Stetter complet automatizata, astfel va garantam calitatea marcii betonului turnat in structura de rezistenta a blocurilor construite de noi.

Fundatia de rezistenta este realizata pe pereti portanti si radier general din beton armat cu structura impartita in doua tronsoane separate prin rost seismic.

Constructia pe cadre compusa din placi, stalpi, grinzi si diafragme din beton armat este realizata conform normelor in vigoare, de siguranta la seism.

Peretii interiori si exteriori ai blocurilor Latin Residence sunt realizati din B.C.A. YTONG FORTE de fabricatie suedeza. Sistemul de constructie YTONG ofera abilitati de rezistenta fizico-mecanice a solicitarilor statice de impact sau seismice, izolant termic si cu rezistenta majora la foc.

Ytong este un material omogen cu structura deosebit de puternica, rezistent la unde seismice propagate pe vertical sau orizontal.

Prin placarea cu materiale termoizolante interioare si exterioare, constructiile noastre detin un coeficient de conductivitate termica, ridicat, fapt pentru care conditiile termo-economice sunt scazute prin diminuarea consumului de gaze naturale si implicit a emisiilor de CO2 si NOx in atmosfera.

Astfel concepute blocurile Latin Residence au devenit rezistente la cutremure de peste 8 grade Richter sustinut.

Nu in ultimul rand apartamentele construite in Complexul Latin Residence vor satisface mult doritul confort prin spatii generos proiectate: bucatarii de 12 M² pana la 16 M² utili, livinguri intre 20 M² pana la 30 M² utili si dormitoare foarte spatioase, inaltimea apartamentelor de 2,9 m capaciteaza o cantitate importanta de oxigen in interiorul acestora, va informam ca schitele apartamentelor puse in vanzare de noi sunt actualizate permanent in functie de disponibilitati.

Scarile blocurilor placate cu granit de calitate superioara si mana curenta realizata din inox va ofera un confort calitativ superior.

Lifturi moderne de generatie noua asigura traficul locatarilor in siguranta. Finisajele apartamentelor realizate cu materiale moderne superioare ofera un confort sporit prin calitatea si rezistenta acestora in timp.

Latin Residence dispune de parcari subterane si supraterane moderne care faciliteaza confortul si siguranta autoturismelor dumneavoastra in cele mai moderne si optime conditii. Iluminatul stradal de ultima generatie face ca noaptea sa devina zi in Latin Residence.

Zonele de relaxare amenajate cu parcuri si spatii verzi irigate automatizat, atat de atragatoare si generoase vor deveni un element zilnic de liniste si aer curat pentru dumneavoastra. Parcurile de joaca pentru copii asteapta zilnic sutele de mamici doritoare de sanatate si sport, astfel copii isi vor consuma energia intr-un mediu securizat si distractiv.

Restaurantul Complexului Latin Residence, Friends House cuprinde o frumoasa terasa de vara supranumita si terasa florilor, o terasa rustica acoperita in caz de vreme capricioasa, personalul calificat si amabil va sta zilnic la dispozitie pentru a satisface dorintele dumneavoastra culinare: servitul cafelutei dupa modelul francez Jardin de L`amour fiind preferatul clientilor.

Spalatoria auto, spalatoria ecologica, serviciile de salubrizare si degivrarea strazilor pe timp de iarna vor asigura cerinta dumneavoastra de curatenie permanenta. Zona comerciala Latin Residence va pune la dispozitie zilnic o gama vasta de produse alimentare si nealimentare atat de importante pentru dumneavoastra. Supermarketul Mega-Image cu toata gama de produse bine cunoscute va sta la dispozitie de la ora 8:00 a.m. pana la ora 24:00 p.m., la intrarea din strada Prelungirea Ghencea 45-53 bis. Piata agroalimentara comercializeaza produse diversificate specifice: macelarie traditionala cu preparate naturale obtinute prin metoda traditional-romaneasca care le veti gasi tot timpul anului, zona de legume-fructe abunda de produse proaspete gata pentru a fii servite cu placere de locuitorii Latin Residence si nu numai.

La intrarea in Complexul Latin Residence se pot distinge cu usurinta firmele de brokeraj asigurator R.C.A. – CASCO – LOCUINTE, papetarie-birotica, xerox color performant si casa de schimb valutar care va stau la dispozitie pe tot parcursul anului.

Contactati-ne

0767.472.450
0761.436.804

Suntem Online ! Discuta cu noi 24h/24.