Totula inceput in anul 2007, o idee, un vis frumos s-a transformat in realitate – unom indraznet, investitoul Lupulescu Gabriel a avut curajul sa viseze, sa isidoreasca si sa realizeze unul dintre cele mai recunoscute ansamblurirezidentiale din Romania, cartierul de locuinte Latin Residence care actualgazduieste peste 4500 de locatari.

ProiectulLatin Residence s-a realizat in baza unei analize minutioase si impreuna cuarhitecti de prestigiu care au conceput designul, structura si arhitecturablocurilor Latin Residence.

Locatiasi zona unde s-au construit blocurile din complexul Latin Residence si se vaconstrui in continuare nu s-a ales intamplator, Latin Residence este situat insud-vestul metropolitan Bucuresti cu acces direct din strada PrelungireaGhencea nr. 45-53 bis care ofera o gama de oportunitati rutiere multiple:

-LiniileR.A.T.B 222 fac legatura intre Ansamblul Latin Residence (capatul liniilor) sicapatul tramvaiului 41 - Ghencea.
Click aici ruta222

-LiniileR.A.T.B 122 fac legatura intre Ansamblul Latin Residence si Piata 21 decembrie1989 (Universitate), via Ghencea-Sebastian-Opera-Cismigiu.
Click aici ruta122

Drumurilede acces inspre sau dinspre apartamentele din Ghencea 53 sunt : Calea 13septembrie in directia Marriot- Piata Unirii, Ghencea 53 bis – Valea Oltului,Drumul Taberei – B-dul Eroilor sau varianta Militari –Piata Presei Libere.

StradaPrelungirea Ghencea face posibil accesul rutier prin strada Maracineni inspresi dinspre soseaua Alexandriei sau soseaua de centura a capitalei, care conferalegaturi multiple cu autostrazile : A1 zona comerciala Militari si A3 zona deNord in directia Ploiesti-Brasov (Transilvania) sau zona de Sud-EstBragadiru-Magurele-Jilava, Berceni-Popesti Leordeni.

Blocurile Latin Residence sunt realizate prin tehnologia de executie a structurilor dinbeton armat monolit si pereti portanti (diafragme) de cea mai buna calitate, preparatin statia de betoane proprie de generatie noua Schwing Stetter completautomatizata, astfel va garantam calitatea marcii betonului turnat in structurade rezistenta a blocurilor construite de noi.

Fundatiade rezistenta este realizata pe pereti portanti si radier general din betonarmat cu structura impartita in doua tronsoane separate prin rost seismic.

Constructiape cadre compusa din placi, stalpi, grinzi si diafragme din beton armat esterealizata conform normelor in vigoare, de siguranta la seism.

Peretiiinteriori si exteriori ai blocurilor Latin Residence sunt realizati din B.C.A.YTONG FORTE de fabricatie suedeza. Sistemul de constructie YTONG oferaabilitati de rezistenta fizico-mecanice a solicitarilor statice de impact sauseismice, izolant termic si cu rezistenta majora la foc.

Ytongeste un material omogen cu structura deosebit de puternica, rezistent la undeseismice propagate pe vertical sau orizontal.

Prinplacarea cu materiale termoizolante interioare si exterioare, constructiilenoastre detin un coeficient de conductivitate termica, ridicat, fapt pentrucare conditiile termo-economice sunt scazute prin diminuarea consumului de gazenaturale si implicit a emisiilor de CO2 si NOx in atmosfera.

Astfelconcepute blocurile Latin Residence au devenit rezistente la cutremure de peste8 grade Richter sustinut.

Nuin ultimul rand apartamentele construite in Complexul Latin Residence vorsatisface mult doritul confort prin spatii generos proiectate: bucatarii de 12M² pana la 16 M² utili, livinguri intre 20 M² pana la 30 M² utili si dormitoarefoarte spatioase, inaltimea apartamentelor de 2,9 m capaciteaza o cantitateimportanta de oxigen in interiorul acestora, va informam ca schiteleapartamentelor puse in vanzare de noi sunt actualizate permanent in functie dedisponibilitati.

Scarileblocurilor placate cu granit de calitate superioara si mana curenta realizatadin inox va ofera un confort calitativ superior.

Lifturimoderne de generatie noua asigura traficul locatarilor in siguranta. Finisajeleapartamentelor realizate cu materiale moderne superioare ofera un confortsporit prin calitatea si rezistenta acestora in timp.

LatinResidence dispune de parcari subterane si supraterane moderne care faciliteazaconfortul si siguranta autoturismelor dumneavoastra in cele mai moderne sioptime conditii. Iluminatul stradal de ultima generatie face ca noaptea sadevina zi in Latin Residence.

Zonelede relaxare amenajate cu parcuri si spatii verzi irigate automatizat, atat deatragatoare si generoase vor deveni un element zilnic de liniste si aer curatpentru dumneavoastra. Parcurile de joaca pentru copii asteapta zilnic sutele demamici doritoare de sanatate si sport, astfel copii isi vor consuma energiaintr-un mediu securizat si distractiv.

RestaurantulComplexului Latin Residence, Friends House cuprinde o frumoasa terasa de varasupranumita si terasa florilor, o terasa rustica acoperita in caz de vremecapricioasa, personalul calificat si amabil va sta zilnic la dispozitie pentrua satisface dorintele dumneavoastra culinare: servitul cafelutei dupa modelulfrancez Jardin de L`amour fiind preferatul clientilor.

Spalatoriaauto, spalatoria ecologica, serviciile de salubrizare si degivrarea strazilorpe timp de iarna vor asigura cerinta dumneavoastra de curatenie permanenta.Zona comerciala Latin Residence va pune la dispozitie zilnic o gama vasta deproduse alimentare si nealimentare atat de importante pentru dumneavoastra.Supermarketul Mega-Image cu toata gama de produse bine cunoscute va sta ladispozitie de la ora 8:00 a.m. pana la ora 24:00 p.m., la intrarea din stradaPrelungirea Ghencea 45-53 bis. Piata agroalimentara comercializeaza produsediversificate specifice: macelarie traditionala cu preparate naturale obtinuteprin metoda traditional-romaneasca care le veti gasi tot timpul anului, zona delegume-fructe abunda de produse proaspete gata pentru a fii servite cu placerede locuitorii Latin Residence si nu numai.

Laintrarea in Complexul Latin Residence se pot distinge cu usurinta firmele debrokeraj asigurator R.C.A. – CASCO – LOCUINTE, papetarie-birotica, xerox color performantsi casa de schimb valutar care va stau la dispozitie pe tot parcursul anului.

Contactati-ne

0767.472.450
0761.436.804

Suntem Online ! Discuta cu noi 24h/24.