>

  Informeaza-te!

  Pentru vizitele de prezentare in cartierul Latin Residence consilierii nostrii de vizionari va stau la dispozitie 24h din24h online si intre orele 8:30 -21:30 fizic pe teren fara taxe de intermediere sau comisioane ascunse.
  Pentru a evita confuziile create voit de anumite siteuri imobiliare cu privire la programarea unei vizite de vizionare in cartierul Latin Residence, va sfatuim sa urmati cei mai siguri pasi in acest scop:

  • Completeaza formularul PROGRAMEAZA VIZIONARE si in cel mai scurt timp veti fi contactat de un consilier oficial de vizionari care va va confirma data si ora solicitata in formular cu toate detaliile necesare in acet scop;
  • Daca optati sa faceti o programare telefonica, consilierul nostru oficial are obligatia sa va programeze conform solicitarii dorite de dumneavoastra la data si ora stabilite in programare;
  • Consilierul oficial de vizionari va solicita ca intalnirea cu dumneavoastra sa se efectueze la biroul juridic de vanzari situat in incinta Latin Residence, langa parcul de joaca pentru copii la parterul blocului F4, unde veti solicita numele consilierului cu care ati programat vizita de vizionare.

  Vezi Video Birou!

  Va sfatuim sa contactati biroul juridic de vanzari pentru a primi informatii reale si corecte!

  Birou Vanzari

  0767.472.450
  0754.022.909

Cauti informatii corecte despre apartamentele puse spre vanzare in Cartierul Latin Residence? Nimic mai simplu!

Site-ul LatinResidence.net – Dezvoltator, nu foloseste strategii de marketing eronate si actualizeaza permanent listele cu apartamentele disponibile in blocurile din Latin Residence deoarece incercam sa evitam orice dezinformare care v-ar putea produce anumite stari emotionale nedorite de dumneavoastra.
Studiati cu atentie sectiunea “ APARTAMENTE DISPONIBILE” aceasta fiind baza de date reala a noastra.

Ati programat o vizita cu un consilier de vizionari al cartierului Latin Residence?
Va sfatuim sa va consultati permanent cu acesta, veti primi informatii despre imobilele puse in vanzare de noi sau alte detalii care va pot interesa in legatura cu infrastructura din Latin Residence.
In cazul in care v-ati decis sa achizitionati un apartament va trebui sa contactati acelasi consilier datorita bazei de date pe care acesta a acumulat-o in timpul vizionarilor facute cu dumneavoastra.
Tot acesta va va conduce la biroul juridic unde impreuna cu juristii nostrii se vor redacta si completa actele necesare dupa caz: contractual de rezervare, emiterea documentelor cerute de bancile creditoare, informatii juridice despre etapele urmatoare in demersul de finalizare a precontractului sau dupa caz a contractului de vanzare-cumparare.

Birou Juridic - Latin Residence

Actele de rezervare imobil si toata documentatia juridica necesara in derularea contractelor dintre Latin Residence (vanzator) si eventuali cumparatori, se emit si redacteaza doar la biroul vanzari al dezvoltatorului Latin Residence, de catre juristii nostrii.

Info Juridic

Ce este contractual de rezervare?

Contractul de rezervare este prima etapa in demersul initiat de a cumpara locuinta, prin care va asigurati intaietate la incheierea unei promisiuni de vanzare-cumparate (antecontract)

>

De ce trebuie sa fac antecontract?

Antecontractul este un acord de vointa, prin care partile implicate vanzator-cumparator isi asuma reciproc obligatia de a incheia in viitor un contract de vanzare-cumparare deoarece pe moment nu pot sau nu vor sa incheie contractual de vanzare-cumparare. Prin urmare continutul antecontractului asigura eficienta juridica a promisiunii de vanzare cumparare si stabileste continutul estential al acestuia.

<

Ce este intabularea?

Intabularea reprezinta operatiunea de inscriere definitiva a drepturilor reale in cartea funciara, acesta fiind inscrisul oficial in sistemul de publicitate si evidenta imobiliara in cadrul careia evidenta se tine pe immobile, nu pe proprietari. Intabularea – doar prin inscrierea in cartea funciara devine opozabila tertilor.

>

Care este diferenta inte extrasul de carte funciara de informare si extrasul de carte funciara autentic?

1. De informare poate fi eliberata fara sa fie necesara justificarea unui interes. 2. De autentificare – solicitat numai de notar pentru incheierea actelor prin care se constituie, se notifica, se stinge un drept real imobiliar. Extrasul de carte funciara cuprinde date inscrise in 3 parti ale acestuia : descriere imobil, inscrieri privitoare la proprietari, inscrieri privitoare la eventuale sarcini.

<

De ce solicita banca opinia notariala?

Opinia notariala, este opinia juridica a specialistului abilitat prin lege sa incheie acte in domeniul transferului dreptului de proprietate imobliara. Banca prin opinia notarului se asigura ca actele sunt verificate si legalizate conform legii notariale.

-

Contactati-ne

0767.472.450
0761.436.804

Suntem Online ! Discuta cu noi 24h/24.