Am creat acest segment de “Recenzii” pentru a va oferi posibilitatea sa va exprimati opinia in scris, oricare ar fii aceasta, despre imobilul achizitionat, finisajele acestuia, si nu in ultimul rand cum ati relationat cu personalul angajat, care s-a ocupat cu vizitele de vizionare sau montajele si finisarea apartamentului dumneavoastra.

Scrie o recenzie! Parerea ta conteaza!

Va rugam sa folositi aceasta sectiune doar pentru recenzii.
Pentru orice alte detalii sau informatii folositi formularul de contact si in cel mai scurt timp va vom raspunde la solicitarea dumneavoastra.

Trimite

 • In primavaralui 2015 am vizitat pentru prima data cartierul Latin Residence si am programato vizionare in blocul F3 impreuna cu domnul Popa Cristian am vizionatapartamentele aflate deasupra magazinului Mega Image. Din pacate in acel blocnu mai erau multe apartamente disponibile si nu am reusit sa fac o rezervare intimp util deoarece s-au vandut foarte repede. In ianuarie 2016 am aflat ca safinalizat un nou bloc in cartier si l-am sunat pe domnul Popa cu care am facuto noua serie de vizionari , de aceasta data in blocul D3 unde am reusit sa facrezervarea unui apartament cu 2 camere decomandat, de aproximativ 64 mp utilicu finisajele alese de mine si prietena mea.
  Sunt bucuros ca am ales Latin Residence deoarece mi-am dorit sa locuiesc inacest cartier!

  Balaci SanduMadalin – Dispecer Digi24 LIVE

  In luna noiembrie2015 impreuna cu sotia am programat telefonic o vizita de vizionare cu domnulPopa Cristian in Latin Residence. Pe parcursul vizionarilor am remarcat unapartament cu 3 camere de 100 metrii patrati utili cu 2 balcoane, pe care l-amrezervat. Factorii de decizie care ne-au determinat sa achizitionam acestapartament sunt: compartimentarea si finisajele de calitate pe care am putut sani le alegem.

  Ne place acest cartier si suntem bucurosi ca am achizitionat un apartamentspatios aici.

  AgrigoroaieCatalin: Manager "Cuccina" - Marriott

HORVAT MIRCEA LADISLAUProfesor Pian : Clapar in Trupa “Sarmalele Reci
Locuiesc in Latin Residence de aproximativ 1 an. In primavara anului 2015 cand faceam prospectii pe piata imobiliara, un prieten de familie mi-a recomandat Cartierul Latin Residence. Inca de la prima vizita am ramas placut impresionat de infrastructura realizata. Prin construirea strazilor foarte late din interiorul acestuia , parcuri amenajate modern sau nenumaratele spatii comerciale existente in incinta cartierului.
Pe parcursul vizionarilor facute impreuna cu domnul Popa Cristian sotia a remarcat un apartament decomandat cu 2 camere, destul de spatios, cu suprafata de 74 m2 utili, foarte bine compartimentat pe care l-am rezervat la biroul juridic de vanzari de unde mi s-au emis si toate actele necesare pentru banca.
Suntem foarte multumiti de alegerea facuta de noi!
Craciun CristianIT Manager
Pe aceasta cale doresc sa ii multumesc domnului Lupulescu , dezvoltatorul cartierululi Latin Residence pentru bunavointa si intelegerea de care acesta a dat dovada in legatura cu mutarea mea destul de in pripa din februarie 2016. Si ca a fost de accord sa beneficiez de contruirea unei boxe la subsolul blocului pe care urmeaza sa o achit ulterior. Vizionarile facute de mine impreuna cu Cristi Popa care imi este prieten m-au determinat sa aleg un apartament cu 2 camere in blocul D3 unde la data de 1 februarie am devenit primul locatar al acestui bloc. Sunt foarte multumit ca am avut posibilitatea sa aleg gresia.faianta, parchetul si de operativitatea meseriasilor care se ocupa de realizarea si montajele acestora,
Va sfatuiesc sa vizitati cartierul Latin Residence.
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo
Client Logo

Contactati-ne

0767.472.450
0761.436.804

Suntem Online ! Discuta cu noi 24h/24.