Termeni Si Conditii

Daca aveti de completat acest formular, atunci cu siguranta aveti nevoie de un credit. Indiferent ce tip de credit doriti, este foarte important sa aveti cateva detalii despre modul de completare al formularului si apoi pasii colaborarii.

1. FORMULARUL – Informatii personale – fisa de client

Deoarece sunt multe cazuri in care primim formularul completat gresit sau cu informatie sumara, imi permit sa generez un set de reguli ce ne va ajuta sa avem un parcurs rapid si eficient.

Imaginati-va ca orice informatie o transmiteti prin telefon, se poate uita ( de exemplu un dosar de Prima Casa dureaza in medie 3 luni de la primul contact pana cand isi gaseste clientul imobilul si pana ajunge la final – timp in care noi avem ca baza de informatie exact acest formular + mailurile de corespondenta ). Iar ce este scris in acest formular, ramane si poate fi utilizat pe tot parcursul obtinerii finantarii, se poate actualiza in cazul in care au fost greseli, erori sau moficiari pe parcurs. Mai mult, daca veti completa formularul evaziv, ar trebui sa va asteptati la un raspuns evaziv. Cu cat datele initiale sunt mai corecte si mai complete, cu atat solutia va fi mai aproape de ceea ce va doriti si de ceea ce se poate obtine in mod real. Clientii care completeaza acest formular cu date gresite, au sansa ca ulterior alegerii solutiei de finantare si realizarii dosarului sa obtina alte incadrari sau chiar imposibilitatea finantarii ( de exemplu – daca la intrebarea ce salariu NET aveti raspundeti punand salariul BRUT cum de altfel se intampla uneori, calculele sunt clar viciate din start – va vom spune ca va incadrati la o suma iar ulterior cand vom avea dosarul si implicit adeverinta de salariu, incadrarea se va rectifica major)

Instructiuni de completare:

1. cu cat oferiti informatii mai complete si mai corecte, cu atat analiza si solutiile generate vor fi mai aproape de rezultatul analizei din banca in momentul cand se va face dosarul de credit;

2. este de preferat sa completati electronic acest formular ( NU sa-l printati si sa-l scrieti de mana si apoi sa-l scanati ). Imi oferiti posibilitatea sa aduc completari direct pe formular in perioada de preanaliza cand mai apar informatii suplimentare

3. Cititi cu atentie textul in care vi se cer informatii. Orice informatie conteaza in conturarea profilului de client.

Pentru ca doriti oferte de la mai multe banci si oferte corecte, avem nevoie de informatiile pe care isi bazeaza aceste banci analiza

4. Daca sunteti casatorit/casatorita, chiar daca persoana nu participa cu venituri la credit, se vor completa fise de client separate si pentru sot/sotie. Bancile verifica situatia pe familie si este indicat sa stim de la inceput ceea ce vor observa in dosar/baze de date/ etc.

2. Pasii colaborarii

1. Din momentul transmiterii formularului completat, exista un termen de raspuns pentru urmatoarea zi lucratoare si care in marea majoritate a cazurilor se confirma. Totusi mai apar si exceptii in functie de complexitatea cazului sau de urgentele care apar la dosarele mai avansate.

2. Alocarea de timp pentru situatia unui client se face prioritar in functie de cat de avansat este dosarul. Cu cat este mai avansat cu atat aveti mai multa prioritate. De ce ? Pentru ca spre final, cand ati investit timp, energie, bani la antecontract si cu termen limita si vreti ca dosarul sa avanseze rapid si corect, o sa va doriti sa ne ocupam strict de dosarul D-vs si nu sa stam de vorba cu clienti noi care doar se intereseaza despre ce ar putea sa faca.

3. Pe parcursul unei finantari, apar foarte multe momente cand veti avea intrebari. Este important sa le impartiti in functie de cat de urgente sunt. La foarte multe intrebari o sa regasiti raspunsul deja in mailurile primite initial cu ofertele bancilor sau cu ce trebuie sa contina dosarul. Daca totusi aveti o problema urgenta folositi cu incredere apelarea telefonica imediata. Daca nu este ceva urgent, este recomandat sa corespondam pe mail. De ce ? In primul rand pentru ca pe mail veti primi un raspuns complet, verificat si documentat. Mai mult, va ramane in scris si veti putea reveni la acea informatie ori de cate ori o sa aveti nevoie ulterior. In plus, pe parcursul unei zile pot suna zeci de clienti si exista riscul ca o intelegere telefonica sa fie uitata pe cand mailul asigura certitudinea realizarii operatiunii stabilite.

Contactati-ne

0767.472.450
0761.436.804

Suntem Online ! Discuta cu noi 24h/24.